viernes, 24 de octubre de 2014

Els navegadors

Un navegador és un software que ens podem descarregar al ordinador i que un cop instalat ens permet navegar per internet.

Hi ha diversos tipus de navegadors:


Opera: és un navegador noruec, que abans era de pagament però que desde la versió 8.50 es pot descarregar gratuïtament. Es conegut per la seva velocitat, seguretat, mida reduïda i constant inovació. És molt recomanable encara que d'entre els que explicaré no és un dels més utilitzats.

Google Chrome: el va crear google (el cercador), és el navegador més utilitzat i és de descàrrega gratuïta, el navegador està disponible en la plataforma Microsoft Windows, Mac i Linux. Destaca per les seves múltiples eines.

Mozilla Firefox: és un navegador desenvolupat a partir de Mozilla, és el tercer més utilitzat i també és gratuït. Destaca per la seguretat i perquè és bastant ràpid.

Internet Explorer: navegador web desenvolupat per Microsoft, fa poc temps era un dels més utilitzats però ara ha baixat bastant la seva popularitat a causa de Google Chome i perquè és bastant lent i poc segur.

Safari: fins fa poc només es podia utilitzar en plataforma Apple i ara es pot descarregar pagant a Windows.











0 comentarios:

Publicar un comentario