viernes, 24 de octubre de 2014

Els cercadors



Un cercador o buscador és un programa informàtic dissenyat per ajudar a trobar a internet informació, fotos, videos, etc.

Google: un des cercadors més utilitzats ja que té múltiples eines molt útils com drive o gmail, entre atres. Va ser fundat el 1998.

Ask.com: aquest cercador té una gran varietat de llocs web i és popuplar a diversos països, sobretot a Estats Units. Actualment google té una demanda més alta.

Terra: va ser fundat a 1999 i després es va unir a l'empresa telefònica. A part de cercador també dona les notícies a la seva pàgina principal. Es conegut als Estats Units, però aquí, no gaire.

Bing: aquest buscador el va crear Microsoft el 2009. Destaca per la seva llista de sugerencies a temps real. Està molt per sota de Google pero en poc temps va passar a Yahoo! (en parlarem a continuació).

Yahoo!: el seu nom prové del llibre: Els viatges de Gulliver, fent referència al yahoos (unes criatures salvatges). Poc després de que bing sortis en linia va baixar. Tot i així segueix sent un bon buscador.

0 comentarios:

Publicar un comentario